Árak

Árlista

Az árlistában található tételek legtöbbje igen speciális beavatkozást takar. Mivel mind valamilyen módon a szájsebészet tárgyköréhez kapcsolódik, áttekintő jelleggel, csak a tájékozódás végett kerültek felsorolásra.

Az első konzultáció alkalmával elvégezzük a szükséges vizsgálatokat, egyúttal meghatározzuk az egyénre szabott kezelési tervet. Mivel rendelőnkben lehetőség van 3D CBCT készítésére is, helyben el tudunk végezni minden olyan vizsgálatot, melynek segítségével a lehető legpontosabb számítások elvégezhetők. Ez igaz mind a kezelés menetének meghatározására, mind az ahhoz kapcsolódó finanszírozás, fizetési terminusok megállapítására is. Jelenleg rendelőnkben csak készpénzes fizetésre van lehetőség, de kérés esetén banki átutalással vagy internetbankon keresztül is történhet. Bankkártyát a helyszínen egyelőre nem áll módunkban elfogadni .

Árlista

Egészségpénztárak

Valamennyi nagyobb egészségpénztárral kapcsolatban állunk, így lehetőség van a kezeléseket az egészségpénztárakban gyűjtött megtakarításokból fedezni. A fizetés ilyen esetben a rendelőben készpénzzel történik, az arról kiállított számla ellenében az egészségpénztár utólag téríti vissza Önnek a teljes összeget. A számla kiállításakor tagi azonosító számára van szükség. Ha a felsorolásban nem találja az Ön egészségpénztárát, akkor igény esetén megoldható, hogy a jövőben az Ön egészségpénztárával is együttműködjünk.

Egészségpénztárak

Garancia

Munkáinkra természetesen hosszú távú garanciát vállalunk, ehhez azonban néhány fontos szabályt mindenkinek be kell tartania.

Garancia