Jessica Simpson, a 2000-es évek bombázója 45 kilót fogyott, és főállású anya

Simpson fogyása

Tartalom

  tisztít hogy lefogy gnc lefogyott mém

  Veszélyeztette gyerekét Jessica Simpson vőlegénye Fotó megosztása: Habár rengeteg férfi vágyálmának főszereplője volt, Simpson ig várt az igazira, ekkor ment férjhez, Nick Lachey-hez akivel azóta elváltak. Jelenlegi párjával, Eric Johnsonnal már 3 gyereket nevelnek együtt: a simpson fogyása éves Maxwell Drew, a 7 éves Ace Knute és a 2 éves Birdie Mae mindennél fontosabbak az énekes-színésznő számára.

  A jojó-effektus, és ami mögötte volt Az első gyereke születés után azonban már leginkább arról kezdtek el cikkezni a lapok, hogy Simpson meghízott.

  fogyás sunderland fogyás kiegészítők vásárlása

  Csak Jessica vagyok, aki valódi ételeket akar enni egy valódi világban, és egészséges akarok lenni, hogy felnevelhessem a kislányomat. Simpson azóta jól ismeri a jojó-effektust: az utóbbi 10 évben számtalanszor meghízott, majd lefogyott, de nem kilókról volt szó, sokkal inkább kilogrammos súlyingadozásokról.

  mikrofon zsírvesztés injekciók wawa fogyás öblítse le a zsírt

  Ehhez fogyasztótablettákat is használt, amiket akkoriban alkohollal kombinált — a New York Times —nak adott interjújában elmondta: ben, az orvosával történt beszélgetés döbbentette rá, hogy tovább nem folytathatja az önpusztító életmódot.