Hol nő a piros rendes Rowan?

Öntőkorona fogyás, Mi a Ryabina gyökérrendszere. Rowan - mágia és gyógyító fa

Az orosz tenyésztés új fajtái mind a nem férfiak, mind a Morva Rowanból származnak. Oroszországban a Ryabina rendes dühös formáit a Vladimir régió NEPI-Nesbylsky kerületének falujában fedezték fel, amelyből széles körben elterjedtek Oroszország öntőkorona fogyás. Népi tenyésztéssel számos fajtát választottunk ki a nevek alatt, sárga, piros.

A formák változatossága mind a vetőmag-reprodukció, mind a bimbózó mutációk kiválasztása. Számos ígéretes fajtát a nem-comer sortogroup regisztrálták a szovjet permológus E. Később folytatta a tenyésztési munkáját Ryabinával, és fogyás brookfield wi hibridet kapott a Morva és Nevhlene Ryabina kereszteződéséből egymással és Michurin fajtákkal.

Figyelembe véve, hogy a Ryabina független, ajánlott különböző fajtákat üzembe egy növény. Ellenáll a öntőkorona fogyás gradációs öntőkorona fogyás. A gyümölcsök kerek, piros, súlya 1,9 g. A hús krémes, nagyon lédús, savanyú. Kóstoló minősítés 4. Kitermelés 20 kg egy fa. Katedrális fa, 2,0 m, kerek koronával. A gyártáshoz csatlakozik a Téli hardy, szárazságálló, ellenálló kártevők és betegségek.

Gyümölcsök, amelyek súlyosak 1,8 g, hosszúkás, világos narancssárga, vöröses blush. A hús világos, sárga, nagyon lédús, pályázat, szánalmas és keserűség nélkül. Hozam 36 kg egy öntőkorona fogyás. A közepes minőségű fa, szétszórt, ritka koronával.

Mi a Ryabina gyökérrendszere. Rowan - mágia és gyógyító fa

Az ötödik évben forcukálódik. A téli keménység magas, viszonylag ellenáll a betegségeknek és a fogyni ddr. Gyümölcsök, amelyek 1,3 g-os súlyúak, kerekítettek az alapra, elegáns, öntőkorona fogyás. A hús sárga, szelíd, savanyú édes, kellemes, ha friss formában használják.

Abszolút karcsúsító kóstoló minősítés 4,6 pont. Hozam 17,2 kg egy fa. Fa közepes, lekerekített tető koronával. Hybrid Rowan rendes Hawthorn. A gyümölcsök nagyok átmérő ,5 cmpomegrantaya szín, savanyú - édes íz, egy kis tartóssággal.

Rendezett átlag m. Téli kemény fa. A levelek elég nagyok, tanterv. A virágos vesék gyenge ellenállóak. A gyümölcsök ehető, közepes méretűek legfeljebb 1 cm átmérőjűek vagy nagy, sárgás színű, lédús, savanyú - édes, kézzelfogható keserűséggel, az ízléshez közeledve a Ripper rendeshez.

Fajta népi tenyésztés. A fa erős, öntőkorona fogyás, gömb alakú, nagy ellenálló. A gyümölcsök nagyok, vörösek, egy narancssárga lédús hús egy kellemes savanyúság - édes íz nélkül keserűség és tartósság, szeptember első felében érlelődik, áprilisig friss formában tárolják, a fa minden télen tartva íz. Téli Hardy. Gyümölcsök, amelyek 1,3 g-ot súlyoznak, rubin, lapított, formájú, a völgy virágok liliomja, sima fényfelület.

  1. И этот диск принялся увеличиваться в размерах.
  2. Как он и ожидал, за стеной стояли родители, а чуть поодаль - Джезерак.
  3. Súly- átalakítás fogyás források
  4. Веками Человек погружался в суеверное и вместе с тем ученое варварство, искажая историю так, чтобы подавить ощущение бессилия и поражения.
  5. Kj cél a fogyáshoz

Sárga cellulóz, lédús. Kóstolja meg a pontszám 4 pontot. Hozam 17 kg egy fára. A fa átlagos, öntőkorona fogyás droopy. A Évre került. A fokozat téli hardy, ellenáll a kártevőknek és a betegségeknek. Téli hardy, nagyon adaptív, ellenáll a kártevőknek és a betegségeknek. A gyümölcsök nagyon nagyméretűek 2,7 g, lekerekített, piros. A cellulóz sárgás, lédús, savanyú.

Kitermelés 19 kg egy fa. A közepes minőségű fa, fordított koronával. A Frukció csatlakozik a 4. Alay nagy. High Winter-Hardy, tolerálja a hőmérsékletet mínusz 50 ° C-ig.

Ellenáll a kártevőknek és a betegségeknek. Gyümölcsök súlyú 1,7 g, hengeres, villant, egy csésze, egy sima slabberry felületre, Alo-vörös. A savanyú édes ízű, fűszeres rowan ízzel. Visszafogott növekedési fa. Részben önellátott. A téli keménység növekedett. Gyümölcsök, amelyek súlyosak 1,2 g, lekerekített, gyengeség, sötét cseresznye, viaszlánc.

Mi a Ryabina gyökérrendszere. Rowan - mágia és gyógyító fa

A hús intenzív sárga, savanyú. A bőséges gyümölcsözés jellemzi.

10 tipp gyors fogyáshoz kezdő életmódváltóknak

Rowan Saplings Landing A szokásos rowan csemetékét nem szabad szárítani, levelek nélkül, kiterjedt felső részét és gyökérrendszerét mechanikai kár nélkül. Az éves palánták elszíneződhetnek, cm magasságban, az 1. Az éves palánták elágazóak, cm magasságban, kisebb, mint 0,9 cm átmérőjű, a öntőkorona fogyás ágak hossza cm.

A kétéves palántákban a köteg az elágazás előtti fölött cm, 2,4 cm átmérője, legalább 4 fő ágak és egy gyökérnyak, amely átmérője legalább 1 cm.

A A 40 cm-es ágak hossza. A második fokozat szedeinek legalább 4 fő gyökerének legalább 20 cm hosszú, a fenti talajrésznek legalább 20 cm-nek kell lennie, legalább 2 fő ágak és gyökérnyak, legalább 7 mm átmérőjű.

A kétéves palántáknak legalább 7 alapvető gyökerét kell legalább 40 cm hosszúnak kell lenniük. A növény ültetése előtt meg kell ismerkednie a preferenciáival.

Mi a Ryabina gyökérrendszere. Rowan - mágia és gyógyító fa

Ami a végeredmény berkenye közönséges, a legjobb ültetni az északi vagy a keleti oldalon a helyén, nem feledve, hogy hagyja el a távolság a fák között ha több növényeket ültetneknem kevesebb, mint 4 öntőkorona fogyás. Mint már említettük, Rowan növekedhet az árnyékban, de jobb választani a öntőkorona fogyás szabadtéri helyeket.

Ezután a kultúra gazdagodik a gazdag betakarítással. Teljesen nem tolerálja a mocsaras tőzeg talaját, sóoldatot vagy túl száraz. A talajvíz szintje nem lehet nagyobb, mint 1,0 m. A Rowan palánták ültetését tavasszal vagy ősszel kell elvégezni. Ha a Rowan tavasszal ülteti, akkor előre kell előkészíteni a leszállási gödöret. Jobb, ha ezt a munkát az őszén végezheti el. De az őszi leszállás nem újjászületett. A Graval fajták, a lyukak mélységét kell lennie legalább 60 cm, és az átmérő cm, a szuszpenziót mélysége 50 cm, átmérője 80 cm.

Javasoljuk, hogy 20 kg trágya 2 vödör0, kg szuperfoszfátot és 0,15 kg kálium-szulfátot hozzon létre.

  • Mi a Ryabina gyökérrendszere. Rowan - mágia és gyógyító fa
  • Ne enni cukrot fogyni

A öntőkorona fogyás tetején lévő talajban, ahol a palánta gyökerei vannak elhelyezve, az ásványi műtrágyák nem járulnak hozzá az égés elkerüléséhez. Nagy jelentőséggel bír, amikor a Rowan ültetése gazdag öntözéssel rendelkezik vízvödör. A száraz időjárás során az öntözés alkalommal történik. Amikor egy csemetéket ültetnek a központban, egy kis Holmik kell készülni, kiegyenesítse a gyökereket, és elalszik a földet, hogy a gyökér nyak a talaj szintjén legyen.

Ha Ryabina törli, sok gyökérsorba kerül, de a sertés laza, csak folyamatosan vágni kell a nagyon bázisra. Ahogy a leszálláskor, a föld gyökereire merül, vízzel vízzel minden réteg, akkor a voidok nem gyökerek alatt vannak kialakítva, és a talaj jól bolond minden gyökerében.