Brutális baleset: 28 néző megsérült a Nascar-versenyen

Nascar fogyni

A lépés hat kollektív nevezéssel szerződtette nascar fogyni két szervezetet három Sprint Kupa-sorozat csapatához - az első számú Bass Pro Shops autóhoz, amelyet ifjabb Martin Truex vezetett, és Aric Almirola 8.

Ki az os szám Nascarban? A Nascar sofőrök kakilnak-e öltönyben? Legalább 4 illesztőprogramok tulajdonképpen kakil az ő tűz öltöny valamikor közben a verseny. Ryan Blaney Dave Blaney fia? Ryan Blaney.

A másik két DEI-autót - a es és a ös - feloszlatták. A es számú Ganassi csapat folytatását tervezték, de végül leállították, amikor Reed Sorenson pilóta távozott a Gillett Evernham Motorsportshoz, és amikor nascar fogyni szponzor Target átkerült a es helyre, a számot pedig a NASCAR átadta Jeremy Mayfield rövid élt tulajdonos-sofőr csapat.

Nascar fogyni

Az EGR ötéves hivatali ideje alatt Teresa Earnhardtnak alig volt befolyása a csapat mindennapi működésére, így Ganassi és Sabates visszatért a csapat eredeti nevéhez a es szezonban. A CGR eredetileg várhatóan elnyelte a MWR két bejegyzésének egyikét, és később bejelentette, hogy továbbra is kétkocsis lesz. A gödör legénység osztálya karitatív munkájuk elismeréseként elnyerte a es Comcast Community Champion díjat.

További információ: Dale Earnhardt, Inc. Az autót Kyle Petty vezetteaki a versenyen negyedik lett.

  • Brutális baleset: 28 néző megsérült a Nascar-versenyen - Blikk
  • Fogyni a haditengerészet miatt
  • Melyek a Nascar szabályai? - Wikipedikia enciklopédia?

Az autó az év hátralévő részében be és ki futott, majd ben teljes munkaidős státuszba került. Petty egy győzelmet aratott, és abban az évben a Rohant erős új szponzori Mello Yello előtt eltörte a lábát egy baleset a Talladega Superspeedway.

Visszatérése után négy futamot megnyerve ben és ban is az ötödik helyen végzett.

Fogyás nascarban, Makai megkapja a NASCAR-licencet

Ezt követően Petty karrierje kezdett fogyni. Utolsó versenyét ben nyerte meg Doverbenaz első évben, amikor az autó a Coors Light volt a szponzora.

fogyás szopóka

A csapat váltott Pontiac a Chevy. Joe Nemechek és a szponzor BellSouth továbbjutott a fedélzetre. Az év sziklásan kezdődött, amikor Nemechek nem kvalifikálta magát a Daytona ba, de beszállhatott egy Phil Barkdolltól vásárolt autóba.

test karcsúsító művelet

Miután testvére, John elvesztette a Homestead-Miami Speedway balesetét és hiányzott Darlington, hogy részt vegyen a temetésén, amelynek során Phil Parsons váltottaNemechek két pole pozíciót szerzett és a Hetekkel azután, hogy bejelentette, hogy az es nascar fogyni befejezése után nem versenyeznek együttNemechek megnyerte első Winston Kupa- versenyét a New Hampshire International Speedway-nés további két rúdot nyert.

Éppen alkalmazkodott új csapatához, egyetlen első tízet szerzett az első 17 futamon, amikor júliusban New Hampshire-ben balesetet szenvedett a kupasorozat edzése során, ami az első verseny azóta, hogy súlycsökkenés krónikus hasnyálmirigy gyulladás nascar fogyni csapat ott nyert az előző évben.

A csapat egy hét szabadságot vett ki és Ted Musgrave vezette es számúként tért vissza.

Brutális baleset: 28 néző megsérült a Nascar-versenyen

Leffler újonc szezonja küzdelmes volt, annak ellenére, hogy pole-t nyert az alakuló versenyen a Kansas Speedway-n. Leffler nem tudna kvalifikálni a Watkins Nascar fogyni versenyre a es autóval, és a szezon végén elengedték.

Fabio Fognini vs Rafael Nadal US Open 2015 R3

Miután Cingular a Richard Childress Racinghez költözött, hogy szponzorálja ujvari dori etrend es autót, hosszú ideig a Ganassi támogató Target lett a szponzor, a számot re változtatták, és a veterán Jimmy Spencert tabellázta Leffler helyére. Spencer nem kvalifikálta magát a Daytona ba, helyére Scott Pruettaz országúti pálya csengője lépett be a Watkins GlennélPruett pedig az erős 6.

NASCAR: elképesztő fotó a hétfőn balesetet szenvedett Newmanről

A szezon csúcspontja a tavaszi Bristolban megrendezett Food City nál volt, amikor Spencer és az ádáz rivális, Kurt Busch heves harcot folytatott a verseny végén. Busch kopott gumiabroncsokkal a győzelmi sávba lép, míg Spencer a szezonban legjobb második helyet szerezte meg.

Spencer 34 futamban két első öt és hat első tíz helyezést ért el a Casey Mears — A Busch-sorozat pilótáját, Casey Mears- t bérelték fel az autó vezetésére, csatlakozott az újonc csapattársához, Jamie McMurray-hez.

100 napos fogyás kihívás naptár

Mears küzdött az újonc szezonban, de a következő két szezonban folyamatosan javult. Reed Sorenson — ra egy másik fiatal pilótát, Reed Sorensont vették fel a es számú autó vezetésére, Mears pedig McMurray-t váltotta a es autóban.

Sorenson öt top tízesből állt, és a Miután ben három legjobb 5-szel és 6 legjobb essel a Sorenson pályafutása során nem kvalifikálta magát először versenyre, és a csapat csak egy első ötöt és két felső tízet sikerült kezelnie. Sorenson elhagyta a csapatot, hogy Richard Petty Motorsportsért vezessen.