Intervallum edzés - a legjobb zsírégető edzés?

Hiit zsírégető

Tartalom

  Kiss Kriszta A HIIT edzés az egyik legjobb mozgásforma a fogyni vágyók számára, hiszen zsírégetés szempontjából kevesebb idő alatt lehet elérni vele azt a hatékonyságot, amit a kardió garantál, ráadásul sokkal jobban átmozgatja az egész testet, mint egy unásig ismételt aerob edzés.

  Egy igazán szomszédbarát, otthon végezhető intervallum gyakorlatsort mutatunk, amivel nem csapsz zajt a lakásban.

  Persze ilyenkor is dolgozol, csak lassabban, ezáltal visszaáll a pulzusod a nyugalmi állapotába. Intervallum edzésből 20 perc is elég: így segíti a fogyást Akkor működik jól, ha a dinamikus periódusokat teljes erőből megtolod — persze, nem kell rosszullétig feszíteni, csak annyit adj bele, amennyi az erődből telik.

  hiit zsírégető biciklizéssel fogyni

  Kezdőként eleinte rövidebb intenzív fázisokkal számolj, hiszen néhány másodpercnél tovább nem fogod bírni szusszal, ha valóban lelkiismeretesen megnyomod a tempót. Később, amikor az állóképességed már std súlycsökkenést okoz azt a szintet, fokozatosan növelheted az energikusabb részek időhosszát.

  hiit zsírégető fogyás megvadult

  Ennek az edzéstípusnak a hatékonysága az intenzív és pihentetőbb szakaszok váltogatásában rejlik, hiszen a szervezet sokkal több energiát használ fel, és nagyobb erőbedobással dolgozik, hogy sikerüljön visszatornásznia a tempót.

  Ráadásul a HIIT hiit zsírégető hatással is rendelkezikhiit zsírégető egy kimerítő, teljes testet átmozgató gyakorlatsor után a szervezetnek több oxigénre van szüksége, hogy regenerálódjon.

  hiit zsírégető trokendi xr fogyáshoz használt

  Ennek hatására az anyagcsere is felpörögvagyis még edzés után pár órával is égeti a kalóriákat. Zsírégető HIIT edzés otthon Az intervallum edzésnek számos formája vantulajdonképpen a gyors-lassú szakaszok bármilyen gyakorlatsorba beépíthetők.

  hiit zsírégető fogyás smithtown

  Az alábbi videóban funkcionális tornafeladatok szerepelnek, ami azt jelenti, hogy olyan izomcsoportokat erősítenek, amelyekre a mindennapok során is nagy szükséged lehet hajoláskor, cipekedéskor, guggoláskor. Míg a kardiónál fennáll annak a veszélye, hogy első körben az izmaidat is ledolgozod magadról, vagyis úgy fogysz, hogy izomtömegből is veszítesz, a HIIT edzések során ennek az esélye minimális.

  hiit zsírégető súlycsökkentő központok Indore ban

  Ehhez a szomszédbarát otthoni zsírégető edzéshez nincs szükség zajos ugrabugrálásra és nagy térre. Ha derékfájdalommal, gerincbántalmakkal küzdesz, ez a torna nem ajánlott számodra. Kiemelt kép: Getty Images.

  hiit zsírégető fogyókúrás hotties