Mi van, ha hányok, hogy lefogyjak?

Fogyni hányni

Széna diéta fogyás

Nagyon tanácstalan vagyok, azért fordulok Önhöz. Egyszerű vírusos megbetegedésnek gondoltuk, de nem maradt abba.

Ha rád tör a hasmars - Okos Doboz

A gyermekorvos 2 hét után már nem vállalt, mert nem tudta mi a bajom. Folyamatosan fogytam. Végül Szegeden kezdtek el velem foglalkozni, de ők sem tudták a hányás okát.

zsírégető di farmasi

Szinten tartás miatt infúzión éltem. Tetőtől talpig minden szervemet kivizsgálták, és minden fogyni hányni negatív lett. A vizsgálat szintúgy negatív lett, de nem tudták már mást, mégis Crohn betegnek tituláltak.

Veszélyes fogyás - Káros módszerek a fogyáshoz

A gyors javulás érdekében szteroidot, Medrolt kaptam, ami jó is volt, amíg szedtem. A kontrollvizsgálatok során, nem nagyon volt változás, a hányás igaz abbamaradt, a szteroid hatására a súlyom gyarapodott. A székletem mindig normális volt, de a gyulladási szintem a vérképen sosem, illetve vashiányom volt. Valami okból kifolyólag immungyengítőt és bélben oldódó gyulladáscsökkentőt kaptam. A tüneteim csökkentek igaz, de sosem volt az igazi.

fogyás fokozza az anyagcserét

Havi egyszer legalább mindig hánytam. A gyógyszerektől meg egyenesen rosszul voltam.

Keress receptre vagy hozzávalóra

De ezt nem hallotta meg az orvos, robot módjára tömte belém ezeket a gyógyszereket. Ha nem szedtem be egy két napig, sokkal jobban voltam és tünetmentes is. A vérképem 8 év óta ugyanolyan.

zsírégető birmingham

Mikor 18 éves lettem, nem vállaltak tovább. Azóta nem is szedem a fogyni hányni és közérzetileg sokkal jobban vagyok.

Fogyás, hányás

Természetgyógyászhoz járok, talpmasszírozásra és természetes szereket szedek. Viszont a vasam 1-es, illetve nagyon sovány vagyok, nem bírok hízni. Időnként előfordul még a hányás. További tüneteim: vérszegénység, fáradékonyság, korai teltségérzet, evés utáni azonnali hányás időnként.

Nagyon szeretnék hízni, voltam már több orvosnál, de ha meglátják, hogy ki vizsgált eddig, akkor azt mondják: "Ja, akkor biztos úgy van!

Akkor mi a bajom? Szendei Katalin ;19 júliusi InforMed Válasz: Neurológus és ennek negatívitása esetén pszichiáter látta?

  • Fit fx zsírégető
  • MSD Orvosi kézikönyv Hányinger, hányás, fogyás Kérdés: hete folytonos hasfájással, görcsökkel, hányingerrel küszködöm.

Abban természetesen igaza van, hogy a hányás béltünetek nélkül valóban nem jellemző Crohn-betegségre, bár a vashiány felszívódási zavarra utalhatna. A vashiányhoz társul valamilyen vérkép eltérés?

alacsony intenzitású zsírégetés

Ha igen, vizsgálta hematológus? Az állandó soványság lehet alkati, a savtúltengés pedig okozhat hányást.

Lefogyott, pedig nem is akart? Komolyabb betegséget is jelezhet!

Tünetileg a Cerucal vagy a Daedalon kúp nem használ? Próbálta a savkötöket használni? De a tőbbi gyógyszert véleményem szerint se kellene szedni, helyes hogy nem teszi. Szédül is hányinger esetén?

Hányinger, hányás, fogyás

Látta otoneurológus? Csak ezek ismeretében lehet pontosabb véleményt kialakítani.

  • Órás fogyókúra
  • Mi van, ha hányok, hogy lefogyjak?

Kapcsolódó cikkek a Fogyás rovatban olvashatók.