Az élethosszig tartó fogyókúra és a család

B8 fogyáshoz, Jó Közérzet Vitamin - C-vitamin, multivitamin

b8 fogyáshoz

Egyes vitaminok és ásványi anyagok bevitelének fontosságáról nap mint nap hallunk, ilyen például a sokat emlegetett C-vitamin vagy a fogyásban is segítséget nyújtó kálium. Pedig vannak sokkal kevésbé ismert anyagok is, amelyekről bár nem sok szó esik, nagyban meghatározzák az egészséget és a fogyókúrát. A B8-vitamint más néven kolinnak nevezik.

b8 fogyáshoz

Olyan vízben oldódó vegyületről van szó, ami kis mértékben található meg az emberi szervezetben, így pótlásáról - élelmiszerek révén - mindenképp gondoskodni kell. Hogyan segíti a fogyást a kolin?

b8 fogyáshoz

A kolin a lipidek szállításában, valamint az idegsejtek és izmok közötti ingerületátvitelben játszik fontos szerepet.

Emellett megakadályozza a b8 fogyáshoz felhalmozódását az erekben, mert emulgeáló tulajdonságának köszönhetően megnehezíti annak lerakódását. A kolinnak ugyanakkor szerepe van a memória és az izommozgásért felelős idegek működtetésében, a vérnyomás csökkentésében, valamint megakadályozza a zsírok lerakódását a májban.

8 egyszerű trükk, ami végre segít a fogyásban

Hiánya a májsejtekben fölöslegesen felhalmozódott és raktározódott zsírsejteket eredményezhet, amely zsírmáj kialakulásához vezethet, és mivel a kolin támogatja az izmok teljesítményét edzés közben azáltal, hogy a mozgató idegsejteknek jeleket küld, nélküle az izomvesztéshez is hozzájárulhat. A B8-vitamin májra gyakorolt hatása miatt elégtelen mennyisége esetén a méregtelenítő folyamatok, ezáltal az anyagcsere lassulása érzékelhető.

b8 fogyáshoz

Ha elegendőt viszel be belőle, az nagy segítség a szervezet számára.